Αρχική













restart training group at the seaside

Every Tuesday and Friday at 09:30 in Alimos outdoors. Next to the sea. We will be training and dancing! Everybody can dance, move and feel the magical sensation our body is able to offer, as long as we are open to surrender to the new information it is ready to give us. Bring along your mp3/iPod with your music!
... περισσότερα




Μαθήματα restart + Σύγχρονου restart

Στόχος μας είναι να "κοιτάξουμε" το σώμα μας μέσα από την κίνηση και τον χορό.

Αυτό θα μας οδηγήσει να ανακαλύψουμε σημεία που δεν γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν να μας κινήσουν και να μας ταξιδέψουνε.

Αυτό το ταξίδι θα απελευθερώσει την ένταση που υπάρχει στο σώμα μας, μετατρέποντας αυτή σε ροή. 

Επίσης, θα ανακαλύψουμε τα όρια του σώματος μας, την προσωπική μας κίνηση και στάση στο χώρο, στο χορό και άρα στη ζωή.




Danzarin  Εργαστήρι Χορού
Θεσσαλονίκης 17 (γέφυρα Πουλόπουλου), Θησείο/'Ανω Πετράλωνα
Δευτέρα:  18:00 - 19:30
 ... περισσότερα

Φεστιβάλ Ενάλλαξη

Το φεστιβάλ ενάλλαξη είναι μια συνάντηση πληθώρας πνευματικών πρακτικών και εναλλακτικών θεραπειών, η οποία γίνεται δύο φορές το χρόνο στην Αθήνα. Μέσα από ομιλίες, ενημερωτικό υλικό και εργαστήρια με διακεκριμένους δασκάλους και εισηγητές οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και έρχονται σε επαφή με πολλές από τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης.

Πρακτικές όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, ο βιοσυντονισμός, η θεραπεία θήτα, η θεραπευτική αρχιτεκτονική και το τσι γκονγκ είναι μερικές από τις διαφορετικές μεθόδους που έχουν προβληθεί και θα συνεχίζουν να προβάλονται κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της ενάλλαξης.

Σάββατο και Κυριακή 23-24 Νοεμβρίου 2013
Aikido Academy, Θράκης 30, Ελληνικό
Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 23:00  ... περισσότερα

 

Τριήμερο Yoga & Trekking στο όρος Δίρφυς

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου, ξεκινάμε ακόμη μία μαγευτική διαδρομή, αυτή τη φορά στο όρος «Δίρφυς». Ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδος, μας έχει στρώσει ένα καταπράσινο χαλί από έλατα, δρυς, καστανιές και πλατάνια για τις πεζοπορίες μας, ενώ στο καταφύγιο θα ενωθούμε ενεργειακά μέσα από μαθήματα yoga και διαλογισμού. Μαζί, κάνουμε ένα ολικό "restart", ανακαλύπτοντας σημεία στο σώμα και στο νου που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να μας κινήσουν και να μας ταξιδέψουν!

Η ψηλότερη κορυφή η «Δέλφη» (γνωστή και ως «μικρό Φούτζι» καθώς μοιάζει με ηφαίστειο) είχε, σύμφωνα με την μυθολογία, φιλοξενήσει τους γάμους του Δία και της Ήρας.
Διδάσκουν:
    •    Τίνα Ζυμαράκη: http://yogawithtina.wordpress.com/
    •    Πάνος Κατσανδρής: http://www.evergreenyogastudios.com/
    •    Φαίδρα Φουρούλη: http://fedrarestart.blogspot.gr/
    •    Νάσια Χαρίση: www.facebook.com/groups/527228240652822/ ... περισσότερα

Ένα_σώμα_ένα_σύμπαν Intensive: Mεθώνη

Το σώµα µας είναι η µικρογραφία ενός ολόκληρου σύµπαντος. Τα κύτταρά του κινούνται όπως κινούνται τα χιλιάδες αστέρια στο σύµπαν. Το µεγαλείο του είναι τόσο πλούσιο που για να ξεδιπλωθεί, δεν έχει ανάγκη από τίποτα άλλο, παρά µόνο να τραφεί όµορφα και αρµονικά και να κινηθεί µε συνειδητότητα.
Αν µπούµε στη διαδικασία να το «κοιτάξουµε» και να το «δούµε» µε τις αισθήσεις και το ένστικτό µας, και να παίξουµε µε αυτό για να ανακαλύψουµε από τώρα τη µαγεία του, το ταξίδι αυτό θα µας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο µονοπάτι για να περπατήσουµε τη διαδροµή µας µέσα από την κίνηση και τον χορό.

19-20 Oκτωβρίου 2013
10.00 - 15.00
Destino, οδός Φοινικούντας-Μεθώνης
kostos: 60 ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 6948 686 799, 6986 516 082 ... περισσότερα

restart Open Floor

Μέσα από την ελεύθερη κίνηση και το χορό, αφιερώνουμε 1 ½ ώρα σε ένα ανοικτό πάτωμα για να βρούμε το δικό μας «έδαφος» και να επιστρέψουμε στον πυρήνα μας. Δίνοντας χώρο στο μέσα μας και στην κίνησή μας, νοιώθουμε και χορεύουμε το δικό μας ρυθμό.
Συνοδός μας θα είναι είτε επιλεγμένα μουσικά κομμάτια από διάφορα μέρη του κόσμου, ή συνοδεία ζωντανής μουσικής που θα μας οδηγήσουν να ταξιδέψουμε με τον παλμό τους... περισσότερα




Ένα σώμα_ένα δώρο

Όλοι ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο με δώρα. Ο καθένας έχει τα δικά του και αποτελούν τη δύναμή του. Το δώρο του σώματος δόθηκε σε όλους, για κάποιους θεωρείται μεγάλο, για άλλους πιο μικρό. Για όλους όμως, είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Έχει διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά σχήματα, δυναμική, ενέργεια, κ.λπ... Όλα είναι μαγικά δώρα.

Αν μπούμε στη διαδικασία να το “κοιτάξουμε” και να το “δούμε” με τις αισθήσεις και το ένστικτό μας, και να παίξουμε με αυτό για να ανακαλύψουμε από τώρα τη μαγεία του, το ταξίδι αυτό θα μας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο μονοπάτι για να περπατήσουμε τη διαδρομή μας.

Τη διαδρομή αυτή θα τη διασχίσουμε:

  • μέσα από παιχνίδια αυτοσχεδιασμού
  • ξεχωρίζοντας τα διαφορετικά μέλη-μέρη του σώματος
  • δίνοντας έμφαση στο βάρος του σώματος και στη δυναμική της κίνησης
  • έχοντας σα σημεία αναφοράς τη μουσική, το χορό και τον προσωπικό μας ρυθμό.

Οδηγός στο ταξίδι: Φαίδρα Φουρούλη
Πληροφορίες τμημάτων: 6986 516082 ... περισσότερα

No comments:

Post a Comment

Please comment.